Om

I 30 år har jeg beskæftiget mig med antroposofisk medicin. Det betyder IKKE, at jeg er blevet alternativ! Den nuværende lægevidenskab rækker imidlertid ikke til de store sundheds-og sygdomsproblematikker, som er i tiltagende.

I min unge naivitet troede jeg, at jeg skulle stræbe efter at helbrede syge og forebygge sygdom, når jeg blev læge. Da det ikke forholdt sig sådan, og da det meget ofte var lige modsat, havde jeg valget: enten at opgive min naive holdning og indrette mig , eller finde en supplerende uddannelse, så jeg kunne bevare min idealisme. Lykkeligvis blev det via andre læger, som havde stor viden og erfaring, at jeg kunne bevare min optimisme og mit håb for fremtiden. Jeg oplevede endda dette på et tidspunkt, hvor jeg var ved at droppe medicinstudiet.

Jeg er uddannet til at have fri ordinations-og behandlingsret. Har jeg det? Nej! Jeg var nær endt i fængsel for at vide for meget. Kan det virkelig ske her i Danmark? Ja, beklager, men det sker.

Men det skal ikke hindre udviklingen i at gå videre. Vi lever i en tid, hvor alt det mørke kommer i søgelyset, og jeg må erkende, at jeg er blandt lys-pionererne. Jeg fik 5 år, hvor jeg arbejdede i frihed, troede jeg. De sidste 7 år var een lang kamp, som jeg tabte, men ingen kan tage den høstede erfaring fra mig, og nu er tiden kommet til at få den offentliggjort, dels her og måske en dag i en rigtig papirbog. Pt. er jeg i gang med min biografi, som er det tungeste at komme igennem, men jeg har rigtig stor hjælp af forfatter og journalist Karen Syberg , som hjælper folk med at få deres biografier nedskrevet.

Kan jeg anbefale, da det er terapi i sig selv, hvilket iøvrigt også indgår i den antroposofisk medicinske behandlingsform .

Februar 2013 måtte jeg desværre erkende, at det ikke var muligt at færdiggøre biografien ved Karen Syberg, men tiden gik godt, og kommer ikke dårligt tilbage. Cases fra biografien vil blive brugt i e-booken her på siden.